info@neuromedis.si
070 853 996
Delujemo že od 2014

Najmodernejši center za optimizacijo možganskega delovanja v Sloveniji

Neuromedis v Sloveniji deluje že od leta 2014. V letu 2022 pa smo naredili enega največjih preskokov v naši zgodovini, s selitvijo v nove prostore, kjer se je oblikoval eden najmodernejši centrov za optimizacijo možganskega delovanja v Sloveniji in upamo trditi, da tudi daleč izven slovenskih meja.

Stack
Stack
Bogata statistika

Naše storitve so pomagale številnim strankam

V Neuromedisu se lahko pohvalimo z zares zavidljivo število zadovoljnih strank, kar dokazujejo tudi pozitivna mnenja na spletu.

0+

strank

0k+

neurofeedback treningov

0k+

meritev možganov

0+

let delovanja

mag. psih. Daniela Kostanjevec

Neuromedis vodi mag. psih. Daniela Kostanjevec, ki je bila prva certificirana neurofeedback terapevtka v Sloveniji, svoje bogato znanje iz področja psihologije, neurofeedbacka in Tomatisa pa neprestano prenaša na ostale člane Neuromedis ekipe.

Image

Storitve na vrhunskem nivoju so naše glavno vodilo

Jasno začrtano poslanstvo in razvita vizija nam omogočata neprestan razvoj in širitev nabora storitev

Naše poslanstvo je zelo jasno začrtano že od prvega dne ustanovitve. Našim pacientom pomagati pri lajšanju njihovih kognitivnih, psihičnih in tudi fizičnih težav z najnaprednejšo in neinvazivno tehnologijo. 

Da bi vse to omogočali našim strankam, neprestano preizkušamo, se izobražujemo in dodajamo nove metode in novo tehnologijo v naš center in sledimo zadnjim znanstvenim raziskavam na področju možganskega delovanja. 

Tehnologija in medicina se razvijata s svetlobno hitrostjo in stvari, ki so se še včeraj zdele nemogoče je morda danes možno odpraviti, zdraviti ali spremeniti. Vizija Neuromedis centra je, da bo vedno sinonim za najmodernejši center, ki bo na vseh svojih lokacijah ponujal vrhunske storitve.

In prav vrhunska storitev je naše glavno vodilo pri delu, ki se mu ne bomo nikoli odrekli. Pri nas stranke niso le številke, zato se trudimo nuditi najkvalitetnejšo individualno obravanavo pri vseh naših storitvah in vse to želimo skozi nadaljna leta le še nadgrajevati.  

Svoje znanje neprestano izpopolnjujemo na različnih izobraževanjih po tujini. Na področju neurofeedbacka delujemo pod okriljem EEG Biofeedbak inštituta iz Prage, ki velja za enega najboljših izobraževalnih centrov na svetu.