Napredna psihoterapija

Prvi na svetu smo združili desetletja stare metode psihoterapije z najnovejšo tehnologijo, ki nam omogoča doseganje še boljših rezultatov.

Kaj je napredna psihoterapija?

Pri napredni psihoterapiji bomo ves čas merili vaš telesni odziv, kot sta srčni utrip, dihanje in srčna koherenca, kar boste med samo psihoterapijo lahko tudi sami spremljali na zaslonu, to pa nam omogoča zaznavanje vašega podzavestnega odzivanja na določene dražljaje (besede, strahove, občutke…), saj se morda teh odzivov sami niti ne zavedate. S tem bomo še hitreje in bolj učinkovito identificirali vaše najglobje travme in se temu primerno osredotočali na razreševanje le-teh.

Kako deluje napredna psihoterapija?

Napredna psihoterapija je popolnoma prijetna, neboleča in neinvazivna psihoterapevtska seansa, med katero imate na prstu ene roke nameščen senzor, s katerim merimo vaše vitalne funkcije, vaše čustveno stanje, ki ga s pomočjo napredne programske opreme in njenih algoritmov izračunavamo, pa ves čas spremljate na velikem TV zaslonu.

Zakaj izbrati napredno psihoterapijo

Neurofeedback je lahko močno orodje za zdravljenje na področju, ki nujno potrebuje boljše možnosti zdravljenja. Z neposrednim ciljanjem na določena mesta v možganih in spreminjanjem biologije možganov za boljše delovanje ima velik potencial za dolgoročne koristi.

0+

let v uporabi

0+

strank v Neuromedisu

0%

učinkovitost

Pogosto zastavljena vprašnja

Odgovorili smo na nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj. V kolikor ne najdete odgovora pa smo vam vseskozi na voljo za dodatna vprašanja.

Naročite se na brezplačni posvet

V kolikor imate dodatna vprašanja ali bi želeli podrobnejšo predstavitev, prosimo izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kotantkirali.